Typing.jpg

Internet

Het internet speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Het is de manier om op een relatief simpele manier een groot publiek te kunnen bereiken. Uw website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf of organisatie en het is daarom van groot belang dat uw website een degelijke professionele uitstraling heeft en daarbij goede informatie bied aan de bezoeker.

BarkeyMedia kunt u hiermee van a tot z helpen. Met een gedegen plan ontwerpen wij uw websites en kunnen het hele traject voor u verzorgen. Met jarenlange ervaring in nagenoeg alle denkbare competenties zijn wij in staat om gericht uw doelgroep te bereiken door middel van een passende grafische vormgeving en technische uitvoering. Wij zijn gespecialiseerd in het creeeren van communicatieve en creatieve oplossingen die u helpt uw doel te bereiken.

Webdesign

Op het moment dat een bezoeker uw website bezoekt krijgen zij al een indruk van uw bedrijf. Het uiterlijk, de toon en de gebruikersvriendelijkheid van de website bepaalt voor een groot deel het beeld die een bezoeker van uw bedrijf of organisatie krijgt. Wij kunnen voor u een passende vormgeving verzorgen die aansluit bij uw wensen en de verwachtingen van de bezoeker. Dit kan aan de hand van een reeds bestaande website maar het is uiteraard ook mogelijk om een geheel nieuwe website door ons te laten ontwerpen. Wij adviseren u hierbij over de structuur en de inhoud en letten daarbij scherp op de gebruikersvriendelijkheid en de vindbaarheid van uw website op het internet.

Vormgeving naar html/css

Heeft u reeds een vormgeving laten ontwerpen door een andere vormgever en wilt u dit ontwerp om laten zetten naar html en css dan bent u aan het juiste adres. Wij kunnen ieder ontwerp voor u omzetten naar HTML en CSS volgens de laatste nieuwe ontwikkelingen en uiteraard geheel W3c compliant.

Content Management Systeem

Voor de meeste van onze klanten bouwen wij hun websites met behulp van één van de bekende open source Content Management Systemen (CMS). Dit doen wij met behulp van bijvoorbeeld Joomla, Wordpress of Drupal. Het grote voordeel van een CMS is dat u zelf op relatief simpele wijze het onderhoud van uw website kunt beheren. Op een simpele en intuitieve wijze past u alle inhoud aan en kunt u teksten, afbeeldingen en video toevoegen aan uw website.

 

Logos CMS

 

E-commerce/Webshop

Ook voor het realiseren van uw online winkel kunt u bij ons terecht. Met behulp van de Joomla e-commerce uitbreiding Virtuemart bouwen wij uw virtuele shop en koppelen deze desgewenst aan de bekende betaalsystemen.

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van social media websites als Facebook, Twitter, Instagram en Youtube. BarkeyMedia kan u helpen en adviseren bij het gebruik van deze kanalen en daarmee uw bekendbaarheid en bereik vergroten. Middels profielpagina's, viral marketing en online acties helpen wij u.